Personvern og konto
Slett Cerogluten-kontoen din
Du kan starte denne prosessen både fra appen — Innstillinger → Personvern og konto — og fra nettet. Du må logge inn for å forhindre at andre sletter kontoen din.
- Logg inn med kontoen du vil slette.
- Åpne fanen «Personvern» og last ned JSON-eksporten først hvis du vil.
- Skriv SLETT og bekreft permanent sletting.
Hva slettes
Din påloggingsidentitet, profil, favoritter, vurderinger, preferanser, påstander, enhetstokens og personlige filer. Ventende forslag trekkes og innholdet deres blir anonymisert; allerede moderert mister også koblingen til deg. Offentlige bedriftskort forblir i katalogen uten å være knyttet til kontoen din.
Hvis det finnes fakturaer eller betalingsrecords, bevares de bare i henhold til skattemessige frister. Et aktivt abonnement må kanselleres først for at ingen betalinger skal fortsettes. Slettingsspørringer til analytikk-, atribusjons- eller e-postleverandører kan fullføres asynkront etter at tilgangen er fjernet.
Hvis du ikke kan logge inn, skriv fra e-posten din konto til [email protected]. Vi bekrefter identiteten din før vi behandler forespørselen.